You!

Ai nevoie de cineva care sa se bucure cu tine?
Ai nevoie de cineva care sa planga cu tine?
Ai nevoie de cineva care sa te asculte?
Ai nevoie de cineva care sa te inteleaga?
Ai nevoie de un sfat sau simti ca trebuie sa dai un sfat?

Sunt aici sa ma bucur, sa plang, sa ascult, sa inteleg, sa incerc,
sa dau un sfat bun indiferent de culoarea pe care o ai, de fizicul si anii pe care ii ai.


2.12.2012

Incotro o iei ?

                       Exista un infinit de drumuri pe care poti sa mergi, sa alergi, sa privesti, sa te gandesti, sa meditezi, sa vezi daca sa-o iei pe alt drum, dar numai unul singur e bun.
                       Uneori starea spirituala sau fizica, te fac sa te opresti din mers, te fac sa te gandesti vehement la demers-ul pe care il ai si de cele mai multe ori renunti crezand ca nu mai exista speranta. 
                       De atatea ori, oamenii incearca felurite cai, crezand ca vor gasii fericirea, altii averea, altii femeia potrivita sau barbatul potrivit, altii sanatatea, iar altii, tragic moartea.
                       Multi uita ca cineva ne vegheaza in noapte, ne ingaduie zile ca sa traim, ne daruieste unele pofte ale inimi, ne ajuta si ne vindeca, ne hraneste, ne imbraca si indiferent de cum suntem, rai sau buni, El ne iubeste. 
                       Multi nu cred pentru ca nu vad, nu cred pentru ca e mai simplu sa creada ca sistemul ne manipuleaza prin religii, nu cred pentru ca nu sunt invatati de mici, iar "cel ce nu e invatat de mic, greu va fi intors pe drumul cel bun cand va fi mare, ori nu va mai fi niciodata ", ei cred ca doar sunt furati si multe alte motive, dar uita sau nu stiu ca atunci cand esti pe Drumul cel Bun,  esti doar cu Dumnezeu,  iar restul nu conteaza.
                       Sa fii pe calea cea buna, inseamna sa ai o relatie personala cu Dumnezeu, sa traiesti cu Dumnezeu, iar atunci cand traiesti cu Dumnezeu, ai tot ce vrei si cel mai important, drumul bun duce la viata vesnica.
                       Ce ar folosii unui om sa castige lumea de si-ar pierde sufletul pentru totdeauna ?
                  

3 comentarii:

  1. Drum bun, Calatorule!
    Sa fii mereu pe calea buna cu sufletul curat si privirea limpede!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Calatorule, ai obosit? De ce nu mai publici nimic? Banuiam o fire aplecata spre introspectie cu chemare spre scris. Probleme???
    Cu prietenie,
    Calatorul batran

    RăspundețiȘtergere